Teleborg-Olofström

1: Vi började matchen bra och tog ledningen genom Åsa K redan efter två minuter, ett skott som satt där det skulle helt enkelt. Det var i helhet en jämn period. Vi kämpade som ett lag, tittade upp innan vi slog passningarna och pratade hela tiden. I periodpausen stod det 2-0 till oss efter att Jennie kämpat sig igenom från halvplan och placerade bollen perfekt.

2: Vi tog med oss första perioden men olyckligtvis lyckades de få in en boll som gick över Emelie och in i mål. Olofström började pressa mer och mer, och gjorde yttligare två mål. Även denna perioden var väldigt jämn och både lagen kämpade för en vinst.

3: En mållös period men oehört spännande. Maja blev skadad när det var 12 minuter kvar att matchen och vi spelade på endast åtta spelare de sista 12. Vi kämpade ivrigt för att få ett mål och olofström kämpade för att hålla kvar ställningen och åka hem med en vinst. Matchen slutade 3-2 till olofström, men om ni frågar mig så hade 3-3 varit ett rättvist resultat för matchbilden i säg var väldigt jämn.

Stjärnor:
*** Emelie M Hon kämpade på bra i målet och gjorde enastående räddningar
** Jennie Kämpade sig igenom hela matchen, en kämpeinsatts vid 2-0 målet
*
Madde kämpade på och gjorde en bra insatts på backen

Matchen

Mimmie gjorde två mål och Åsa ett, behöver jag berätta mer? Stort tack till Hanna och Emelie som ställde upp, vi hoppas och vill att ni ska spela igen. Nu laddar vi om för olofström på tisdag va?

träningsdag

ikväll (om två timmar) är det dags för träning. Vi hoppas på att de flesta kommer för det blir roligast då. Jag tror vi kan räkna med en lugn träning, för vi har ju faktiskt match imorgon. Vilka som ska vara med får ni veta efter träningen och efter morgondagens match kommer även första matchreferatet upp.
När jag ändå skriver kan ni boka in 6 Mars då vi planerat att ha en lagfest efter sista matchen för i år. När var och hur kommer vi återkomma om på bloggen.