citat

"Jag har kommit på varför jag är så trött, det är för att jag umgås med mig själv så mycket" (Sara Claesson, 2010-02-25).

frivillig

Behöver en frivillig som kan skriva matchref. till vöikers matchen. Kommentera om du är intresserad!

Matchref.

Jag ber om ursäkt för att jag inte lagt ut något matchref. men jag har haft alldeles för mycket i skolan och har verkligen inte hunnit. Ni får ett kortfattat matchref. den här gången.

1:a - Lyckeby tog ledningen men kort därefter satte Amanda T bollen i målet och ställning var 1-1 lagom tilll paus.

2:a - Med tryck från båda lagen med endast två minuter kvar av matchen trodde vi att det skulle bli en mållös period. Men Åsa K gjorde mål och endast 30 sekunder senare gjorde Lyckeby mål och ställningen var 2-2 i paus.

3:e - Matchen fortsatte att vara jämn, Lyckeby tog i mitten av perioden ledningen. Men vi gav inte upp och med 15 minuter spelade gjorde Emelie 3-3.
med mindre än två minuter kvar fick både vi och Lyckeby utvisning, och det var spel fyra mot fyra. Lyckeby tog ut målvakten och efter slarv av dem tog maja bollen och satte den i öppen kasse med 30 sekunder kvart att spela. Matchen slutade sedan med vinst, 4-3 till oss!!!

Stjärnor är allihopa värda så därför får alla varsin stjärna,för vi kämpade som ett lag!!!! Världen bästa lag!!!

VINST!

Vi vann idag mot Lyckeby, en sjuk känsla! Aldrig varit så nervös under en match i år. Matchref kommer antagligen imorgon, nu lever vi på den här vinsten. Bra kämpat allihopa!!!!

Slätafly-Teleborg

Jag ber om ursäkt för att referatet inte kommit ut förrän nu. Men här kommer det iallafall, ett lite kortfattat sådant.

1:a - Matchen började väldigt jämt där båda laget pressade på och hade bra chanser. Första målet gjordes av Slätafly, tid: 15.48. Inför periodvilan var ställningen 1-0 till Slätafly med skottstatistiken 7-7.

2:a - De gör mål med endast 40 sekunder spelade. vilket påverkas hela perioden då vi har svårt att komma igen. 14.22 kommer 3-0 målet och 18.24 4-0 målet. Skottstatistik 6-4.

3:e - Vi går in med en inställning att matchen inte är över ännu, redan 1.09 gör Malin ett kanon mål rätt upp i krysset efter ett pass från amanda t. 4.45 gör Slätafly det sista målet för mathen. Vi gör överlag en bra period, men det syns att vi är trötta men kämpar på ändå. Oturligt hade vi inte domarn på vår sida, men det är inget man kan skylla på. Skottstatistik 6-3.

Stjärnor
*** Emelie - för att hon aldrig ger sig, hon ska fram och hon kommer fram.
** Amanda T - för bra kämpaglädje och en bra insatts.
* Malin - det målet vill vi se igen :)

Ett stort tack till Alexander som hängde med oss på matchen. Nytt för er borta i andra länder är att vi faktiskt lyckades få honom att stanna, iallafall säsongen ut. han höll i träningen i tisdags och han kommer vara med på matchen mot Lyckeby ikväll. Hoppas ni är laddade för ikväll, vi syns där!