halvtid...

Dags å ta en paus i festladdandet, då kan man ju tex slappa lite vid datorn å kika här;)

hösten har flugit iväg å vi har redan kommit halvvägs genom säsongen, har ju varit lite upp å ner... men då känns det nästan extra bra att kunna konstatera att något som nästan alltid är upp är mungiporna (i alla fall mina:P)
verkar inte kunna hjälpa det, innebandy gör mej väldigt sprallig... fast i övrigt är ja väldigt mogen, nästan lika mogen som Maja:P
hoppas att alla nu har lagt gårdagens bittra uddamålsförlust till handlingarna, nu är det fest och nästa säsongshalva som väntar. vi kommer tillbaka stronger and more fabulous than ever!!

veckan ja, skulle ju skriva lite om den oxå.
så... förkylningsepidemin verkade ha slagit till på allvar, halva truppen borta i måndags (så klart andra anledningar oxå). vi som var där fick gnugga geniknölarna ordentligt, övningsmaterialet blir ju lite begränsat men själv tycker ja vi gjorde ett ganska bra jobb.
bättre uppslutning i onsdags när vi bland annat nötte powerplay, brottades med mimmie framför mål och fick ett uppskattat inhopp av julia svensson (hoppas du inte blev avskräckt:D).
gårdagen tänker ja inte säja så mycket om, förutom att det inte var en av våra bättre insatser... och ändå var vi nära. NÄRA, så trött på det ordet:S

för er som inte spelat med mej så länge och för er som spelat med mej så länge att ni behöver fräscha upp minnet:
gör precis som lillsyrran min femte säsong i teleborg, kom i samband med "ingelstad-upplösningen".
började karriären som forward (gör nog de flesta), omskolades till back, tillbaka till forward å har nu hamnat i centrum (i alla betydelser en plats ja alltid försökt undvika).
precis fyllt 25 å har lite skenbar åldersnoja (egentligen ingen alls, men något ja tycker är ganska kul att driva med:P).
älskar sovmornar, snö, julkänsla... å en hel massa andra saker å personer som ja inte tänker räkna upp, förutom att ja älskar å spela innebandy med ER!!:D

dåså... då kan ni återgå till vad det nu var ni höll på med och får ni lite tid över så kan väl ni som inte fyllt i info om er själva gå in på hemsidan å göra det;)

See you tonight girls!!
Your voice (pen?) this saturday in december:P

Åsa


Kommentarer
Postat av: Z

härligt inlägg åsa :-)

2010-12-12 @ 19:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0