Matchref.

Jag ber om ursäkt för att jag inte lagt ut något matchref. men jag har haft alldeles för mycket i skolan och har verkligen inte hunnit. Ni får ett kortfattat matchref. den här gången.

1:a - Lyckeby tog ledningen men kort därefter satte Amanda T bollen i målet och ställning var 1-1 lagom tilll paus.

2:a - Med tryck från båda lagen med endast två minuter kvar av matchen trodde vi att det skulle bli en mållös period. Men Åsa K gjorde mål och endast 30 sekunder senare gjorde Lyckeby mål och ställningen var 2-2 i paus.

3:e - Matchen fortsatte att vara jämn, Lyckeby tog i mitten av perioden ledningen. Men vi gav inte upp och med 15 minuter spelade gjorde Emelie 3-3.
med mindre än två minuter kvar fick både vi och Lyckeby utvisning, och det var spel fyra mot fyra. Lyckeby tog ut målvakten och efter slarv av dem tog maja bollen och satte den i öppen kasse med 30 sekunder kvart att spela. Matchen slutade sedan med vinst, 4-3 till oss!!!

Stjärnor är allihopa värda så därför får alla varsin stjärna,för vi kämpade som ett lag!!!! Världen bästa lag!!!