Slätafly-Teleborg

Jag ber om ursäkt för att referatet inte kommit ut förrän nu. Men här kommer det iallafall, ett lite kortfattat sådant.

1:a - Matchen började väldigt jämt där båda laget pressade på och hade bra chanser. Första målet gjordes av Slätafly, tid: 15.48. Inför periodvilan var ställningen 1-0 till Slätafly med skottstatistiken 7-7.

2:a - De gör mål med endast 40 sekunder spelade. vilket påverkas hela perioden då vi har svårt att komma igen. 14.22 kommer 3-0 målet och 18.24 4-0 målet. Skottstatistik 6-4.

3:e - Vi går in med en inställning att matchen inte är över ännu, redan 1.09 gör Malin ett kanon mål rätt upp i krysset efter ett pass från amanda t. 4.45 gör Slätafly det sista målet för mathen. Vi gör överlag en bra period, men det syns att vi är trötta men kämpar på ändå. Oturligt hade vi inte domarn på vår sida, men det är inget man kan skylla på. Skottstatistik 6-3.

Stjärnor
*** Emelie - för att hon aldrig ger sig, hon ska fram och hon kommer fram.
** Amanda T - för bra kämpaglädje och en bra insatts.
* Malin - det målet vill vi se igen :)

Ett stort tack till Alexander som hängde med oss på matchen. Nytt för er borta i andra länder är att vi faktiskt lyckades få honom att stanna, iallafall säsongen ut. han höll i träningen i tisdags och han kommer vara med på matchen mot Lyckeby ikväll. Hoppas ni är laddade för ikväll, vi syns där!