Först ut

Hejsan alla glada, Maja och Jessica här =)

Nu har vi efter mycket letande och ringande äntligen hittat hit. Tack Matilda, alltid roligt med en utmaning såhär på torsdagskvällen men de gick ju bra tillslut :P.

Match mot Forsheda i helgen och självklart räknar vi med tre poäng, så tjejer tugga taggtråd och ha en lugn lördag. Vi har haft två intressanta träningar denna veckan som gett oss mycket när det gäller passningar och positioner. Vi har även lärt oss att det är bra att ha extra bollar i bakfickan. Tänker såklart då på måndagens träning som började utan bollar i vitt men som slutade med bollar i både vitt, rosa och blått. (Tack Petra och Mimmi som satte färg på vår tillvaro denna måndagkväll <3). Vi har även insett att vårt lag gillar att klä sig i svart vilket kan vara ett problem då det saknas västar men detta var såklart inget problem för oss eftersom vi alltid tittar upp när vi passar ;). Har vi inte rätt Alexander? 

Vi vill passa på att välkomna alla nya, pigga och glada spelare till vårt härliga lag och vi hoppas att ni vill stanna kvar hos oss. Efter dessa två matcher som varit känns det som om vi är påväg åt rätt håll, alltså uppåt i serien. 

Denna veckan har vi även två födelsedagsbarn. Grattis Åsa som 28/10 fyller 25 och Madde som 30/10 fyller 24. Hoppas ni får det bra. (Om det är någon vi har glömt grattar vi er oxå och ber om ursäkt för vår okunskap). 

Som sagt var, nu laddar vi ordentligt inför söndagens match då vi kommer hem med våra första (långt ifrån sista) tre poäng.

Då vi fick den stora äran att börja blogga har vi nu ett uppdrag till er övriga bloggare i laget. Vi förväntar oss nu att varje vecka få se "veckans hejaramsa".
Vi tackar Hördagänget för denna "veckans hejaramsa": Aliali moddarna, koddarna, stenarna, hejhejhej!!! 

Tack för oss! Kramar Jessica och Maja =)
    


Kommentarer
Postat av: matilda

Underbart inlägg, jag kommer somna med ett leende! Taggad till max inför söndag, nu vinner vi tjejer! :)

2010-10-29 @ 00:31:56
URL: http://matildaeng.blogg.se/
Postat av: Malin

Grymt bra start på bloggandet brudar :)

2010-10-29 @ 14:27:55
Postat av: Alexander

Trevligt inlägg! Det handlar inte om och titta upp ni får gärna slå passningen utan att titta, men den ska gärna gå fram till rätt adress :)

2010-10-31 @ 09:52:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0