3 (jävligt) sköna pinnar

Nu har vi gått laget runt och de flesta har bloggat. Ja hade turen att vara en av de två spelare som får skriva om den bästa veckan under hela denna säsong hittills, då VI VANNNNNN vår första match!
Men vi börjar med att kommentera veckan som varit.
Det började med en kanon träning i måndags då vi hade med en gästcoach vid namn Uffe. Han styrde och ställde och hjälpte verkligen till med att förbättra laget inför kommande helgs superviktiga match. Vi körde lite övningar med mycket skott vilket alla vet att vi alltid varit dåliga på (inte att skjuta men att träffa mål). Det blev bättre men åtta mål på en och samma övning var lite mastigt då vår överman i målet tog allt. Bra jobbat Louise......
Och vilket straff vi fick sen, att jaga Åsa runt planen. Sedan var det dags för spel och att spela ihop de femmor som är tänkta att ha så ofta som det går på match.  
På onsdagsträningen var vi lite sämre med folk men vi körde på ändå. Även här övade vi en hel del skott och vi hade svårt att överlista vår andra briljanta målvakt Madde. Men när vi väl skjutit in oss så trillar de alltid in en del mål. Sedan blev det stenhårt spel på slutet =)
Till veckans höjdpunkt, hemmamatchen mot Forsheda. Alla kändes taggade från början och vi hade laddat på olika vis för att få ut mesta möjliga, själv var jag på Yoga. Vad gjorde ni andra? Käkade taggtråd?
Vår gästcoach var återigen med oss och visste precis vad han skulle säga för att tagga till oss lite extra. Det var en till nykomling i omklädningsrummet idag. Eller snarare teleborgsvetaren då målvakts Emelie har spelat med oss tidigare år, mycket roligt att ha  henne tillbaka. 
Det kanske var fler än jag som tänkte såhär igår: "Men var är Maja? Tiden går och hon dröjer, även om vi vet att hon ska vara sen. Men så tillslut så dyker hon upp och vi kan dra en suck av lättnad......."
Matchen börjar och alla är taggade men tyvärr gör Forsheda 0-1 ganska snart och i hela första perioden är det jämt. Men i andra går vi ifrån och leder i paus med 7-3. Sedan är det bara att spela av och göra några extra mål för att glänsa. Det viktigaste var att vi tog våra första 3 poäng. Extra roligt var att det var många spelare som fick göra mål men tyvärr inte jag. Men vad gör det en dag som denna. Stort tack till Emelie och Uffe som gjorde vår dag. Till alla i laget vill jag bara säga, jävligt bra kämpat!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, VINNA!

Det var allt från mig
Tack och hej

Kommentarer
Postat av: Uffe

Bra skrivet! Hoppas ni fortsätter vinna och att jag kan få vara med någon mer gång! Kramar Uffe

2011-01-31 @ 09:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0